Македонска пошта добитник на Благодарница од Македонската академија на науки и уметности

Благодарница од Македонската академија на науки и уметности, во знак на плодна и успешна соработка и беше доделена на Македонска пошта, а по повод 50 години од постоењето. Во оваа пригода, Бирото за филателија на Македонска пошта издаде пригодна поштенска марка „50 години од МАНУ“, со номинална вредност од 18 ден и тираж од 6000…