Порака за Светскиот ден на Поштата 2017

Трансформирајте се за да останете овозможувач на сеопфатен развој  и неопоходна компонента на глобалната економија   Светскиот ден на Поштата се прославува секоја година на 9 октомври. Настанот беше  востановен на Светскиот поштенски конгрес во Токио во 1969 година како средство за одбележување на годишнината од формирањето на Светскиот поштенски сојуз во 1874 година.  …