Промовирана поштенската марка „75 години од раѓањето на Мухамед Али“

Промоцијата на поштенската марка „75 години од раѓањето на Мухамед Али“ се поклопува со боксерските мечеви од второто коло на мкедонската боксерска лига. Прмовирајќи ја поштенската марка, генералниот директор на Македонска пошта г.Фаадис Реџепи рече: „ Бирото за филателија на Македонска пошта одбележува значајни личности и настани од домашната и светска јавност. А, спортот е…