Генералниот директор на Македонска пошта во посета на Амбасадата на Р.Словенија

slovenianamb

Генералниот директор на Македонска пошта г.Фаадис Реџепи на 20 септември оствари средба со амбасадорот на Р.Словенија г. Милан Јазбец. За време на средбата амбасадорот изрази безрезервна поддршка на Македонска пошта.