Дваесетичетири часовно работно време на поштенската единица 2401 во Струмица

Ве известуваме дека АД за поштенски сообраќај „Македонска пошта“ – Скопје, на барање на Министерството за внатрешни работи на РМ – СВР Струмица, а со цел овозможување на граѓаните да вршат уплати по предмети кои произлегуваат од работењето на Министерството за внатрешни работи, на ден 05.09.2017 и 06.09.2017 година (заради одржување на фудбалскиот натпревар Македонија-Албанија)…

Претставници на Македонска пошта на семинар за е – трговија и поштенско царинење во Љубљана

Презентирањето на искуствата на Словенечка пошта во решавање на проблемот со царинење на мали пратки, пред се – интернет нарачки, беше главната тена на семинарот кој се одржа од 24 до 25 август во логистичкиот центар на Словенечка пошта. Пкрај претставници од Македонска пошта на семинарот учествуваа и претставници од поштенските управи на Словенија, Босна…