Трето место за поштарите на 45-та Балканијада во брзо одење

На 30-ти октомври во Карас, Република Турција се одржа 45-та Балканијада во брзо одење за пошторазнесувачите од Балканот, на која учествуваа и претставници од Македонска пошта. Учесниците во машка и женска конкуренција се натпреваруваа во трка на 10 и 5 км. Во конкуренција на пошторазнесувачите од Турција, Албанија, Косово, Бугарија, Романија и Босна и Хецегоивина,…