Previous
Next
Официјална веб страна на АД Македонска пошта

Продлабочување на соработката со Пошта Албанија

image
На 10 септември 2015 година, генералниот директор на Македонска пошта  г. Фаадис Реџепи беше во службена посета на Пошта Албанија.   Целта на посетата беше продлабочување на
[повеќе]
Официјална веб страна на АД Македонска пошта
Помош за корисници
  • Help
  • Kalkulator
  • Sledenje na Pratki
  • EMS
Официјална веб страна на АД Македонска пошта Официјална веб страна на АД Македонска пошта
Video
ЈАВНИ НАБАВКИ